›› ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

  

  Δώσε αίμα, χάρισε ζωή!

 

   Συνάδελφοι,

Ο ΕΔΟΕΑΠ, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ και με την υποστήριξη του Γενικού Νομαρχιακoύ Νοσοκομείου Αθηνών ¨Η Ελπίς¨, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο του Οργανισμού στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 και ώρα 10.00 – 14.00.

H εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας. Eίναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ´ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

H σημασία του να είναι κάποιος εθελοντής αιμοδότης αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο του είναι ανεκτίμητη. Η προσφορά αυτή είναι μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η προσφορά αίματος  σώζει ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται.

Κάποιοι διστάζουν να δώσουν αίμα και κύριες αιτίες για αυτό είναι ο αδικαιολόγητος φόβος, η προκατάληψη και η άγνοια. Πρέπει ωστόσο να γνωρίζουν ότι:

  • Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη μετάδοση νοσημάτων μέσω της αιμοδοσίας, καθώς όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά την αιμοληψία είναι αποστειρωμένα, μιας χρήσης και ανοίγονται μπροστά στον αιμοδότη. Επομένως, κάθε φόβος για τη μετάδοση ασθένειας είναι αβάσιμος και παράλογος.
  • Η αιμοδοσία διαρκεί μόνο 10´, γίνεται ανώδυνα και εκτελείται από εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο ΕΔΟΕΑΠ θεωρεί σημαντικό το να στηρίζει με συνέπεια την εθελοντική αιμοδοσία, και, έχοντας αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ασφαλισμένους του, επιδιώκει να επεκτείνει τα όρια της κοινωνικής της προσφοράς. Ετσι, συνεχίζει την κοινωνική αυτή δράση, υποστηρίζοντας με συνέπεια μια πρωτοβουλία που διέπεται από ευαισθησία και ανθρωπιά.

 

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

 

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

                                                                                              Ο Πρόεδρος                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ                                              ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

Η Πρόεδρος ΤΥΠ

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ

Posted on 09-05-2013 by Secretariat
›› ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 - ΑΘΗΝΑ

 

·        Τετάρτη 17.04.2013 στο  Σύλλογο Συνταξιούχων Ε.Τ.Ε.

                    ωρεσ : 09:30 – 13:30

                    δ/νση: Δραγατσανίου 8

 

·        Παρασκευή 19.04.2013 στο κτίριο Ε.Τ.Ε. Λεωφ. Αθηνών

                    ωρεσ :  09.30 -13.30

                    δ/νση: Λεωφ. Αθηνών 128 -132

 

Ο εθελοντής αιμοδότης, με την προσφορά του, αφενός μπορεί να σώσει μια ζωή, αφετέρου βοηθάει ουσιαστικά στην κάλυψη των αναγκών του συνανθρώπου, του συναδέλφου, του ίδιου και της οικογένειάς του. Τα μέλη της οικογένειας των αιμοδοτών έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην κάλυψη αναγκών σε αίμα.

 

Σε αυτή την ανθρώπινη και ουσιαστική προσπάθεια για Προσφορά Ζωής,

καλούμε να μετάσχουν ενεργά και οι φίλοι εθελοντές αιμοδότες

από τα λοιπά Ταμεία της Ο.Α.Τ.Υ.Ε. (Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε. – Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. – Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.)

 

10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ!

 

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

 

ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ,

ΜΕΤΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.

 

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ. ΣΩΣΕ ΖΩΕΣ!

 

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Posted on 11-04-2013 by Secretariat
›› Η ΑΙΜ παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της

Ø Δελτίο Τύπου

     της Διεθνούς Ενωσης Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (ΑΙΜ)

Βρυξέλλες, 4 Μαρτίου 2013

_________________________________________________________________________________________

 

Η AIM παρουσιάζει τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της

 

Η ΑIM, η ένωση των αυτοδιαχειριζόμενων αλληλοβοηθητικών φορέων ασφάλισης υγείας της Ευρώπης και παγκοσμίως, σας καλωσορίζει στη νέα της ιστοσελίδα. Η αλλαγή αυτή προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να ανακαλύψει τη νέα μας εικόνα, μαζί με το καινούριο λογότυπό μας.

 

Η νέα εικόνα της ΑΙΜ θεμελιώνει το σύνδεσμο ανάμεσα στην ένωση, όπως υπήρξε από την αρχή, πρωτοπόρος στην τοποθέτηση του ανθρώπινου παράγοντα στην περίθαλψη υγείας στο προσκήνιο, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη σε όλους και στην ένωση όπως είναι σήμερα, ανοιχτή στον κόσμο και προωθώντας τις αξίες που ενώνουν τα μέλη της.

 

Η νέα ιστοσελίδα θα είναι ο τόπος όπου θα μπορεί κανείς να αναζητήσει λίστα με τους ασφαλιστικούς φορείς της Ευρωπαϊκής ¸νωσης και διεθνώς, καθώς και να πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις για τις πολιτικές της υγείας στην Ευρώπη.

 

Είτε βρίσκεται στην αρχική μας σελίδα, στο Twitter, τα ενημερωτικά μας δελτία ή τα δελτία τύπου και τις τοποθετήσεις που λαμβάνετε απευθείας στα εισερχόμενά σας, όποιος ενδιαφέρεται για την περίθαλψη υγείας, τα Α.Τ.Υ. και τα ασφαλιστικά ταμεία υγείας  της Ευρώπης, θα έχει πλέον στη διάθεσή του το τέλειο σημείο αναφοράς.

 

Η ιστοσελίδα μας αποτελεί τη νέα απεικόνιση μεταξύ των δραστηριοτήτων μας και εκείνων των μελών μας. Είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε 48 μέλη από 27 χώρες, το καθένα εκ των οποίων παρέχει στα μέλη του ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Αφρική, οι πολιτισμοί και τα συστήματα υγείας μπορεί μεν να διαφέρουν αρκετά, όμως οι αρχές της αλληλεγγύης και η παγκόσμια πρόσβαση στην ασφάλιση υγείας θα παραμένουν πάντα τα ίδια. Προκειμένου να προσαρμοστούμε στις διαφορές αυτές, η ιστοσελίδα μας θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

 

Προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητά το μήνυμα και ο σκοπός που βρίσκονται πίσω από τα Αυτοδιαχειριζόμενα Αλληλοβοηθητικά Ταμεία Υγείας – μέλη της ΑΙΜ, απλά δείτε το νέο μας λογότυπο και την αρχική μας σελίδα: «Περίθαλψη υγείας και κοινωνικά προνόμια για όλους» (Healthcare and social benefits for all), αυτό είναι που έχει σημασία.

 

Από σήμερα, μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας: www.aim-mutual.org

και να μας ακολουθήσετε στο Twitter @AIM_healthcare

 

 

 

Σχετικά με την AIM

Η Διεθνής Ενωση Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (AIM) συγκεντρώνει ως μέλη της αυτόνομους φορείς ασφάλισης υγείας και κοινωνικής προστασίας, που λειτουργούν με βάση τις αρχές της αλληλεγγύης και του μη-κερδοσκοπικού προσανατολισμού. Σήμερα, απαρτίζεται από 48 εθνικές ομοσπονδίες που εκπροσωπούν 27 χώρες. Στην Ευρώπη, παρέχουν κοινωνική κάλυψη ενάντια στην ασθένεια και άλλους κινδύνους σε περισσότερους από 160 εκ. πολίτες. Η ΑΙΜ μάχεται, μέσω του δικτύου της, να εξασφαλίσει την ενεργό και ισχυρή στήριξη στην προστασία και βελτίωση της πρόσβασης στην υγειονομική φροντίδα για όλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aim-mutual.org  

Υπεύθυνη επικοινωνίας : blandine.cassou-mounat@aim-mutual.org  

 

   Διαβάστε εδώ το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου της ΑΙΜ στα αγγλικά.

 

Posted on 06-03-2013 by Secretariat
›› ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΙΜ)

Αθήνα, 24/01/2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

της Διεθνούς Eνωσης Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας (ΑΙΜ)

Βρυξέλλες, 22 Ιανουαρίου 2013

"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερασπίζεται τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Καταστατικού για τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας της Ευρώπης"


Τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας

στηρίζουν την οικονομία και το κοινωνικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Eνωσης

 

«Η Αλληλεγγύη είναι η ύστατη ασπίδα προστασίας ενάντια στις ανισότητες», τόνισε ο Βέλγος Ευρωβουλευτής κ. Marc Tarabella (από την ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών), υπογραμμίζοντας ότι τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας στηρίζουν την οικονομία της Ευρωπαϊκής ¸νωσης, καθώς προσφέρουν υγειονομική κάλυψη και κοινωνικές υπηρεσίες σε περισσότερους από 160 εκατομμύρια Ευρωπαίους πολίτες.

Ο Ευρωβουλευτής κ. Marc Tarabella ήταν οικοδεσπότης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους της Διεθνούς Eνωσης Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας, ΑΙΜ (Association Internationale de la Mutualite), με θέμα τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες και ενέργειες για το Ευρωπαϊκό Καταστατικό των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων της Ευρώπης.

Την ικανοποίησή τους από τη μέχρι σήμερα υποστήριξη των Ευρωβουλευτών στις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Καταστατικού για τους Αυτοδιαχειριζόμενους Φορείς Ασφάλισης Υγείας και την προσωπική τους δέσμευση να επιμείνουν σε αυτό το στόχο, εξέφρασαν ο Πρόεδρος της ΑΙΜ, κ. Jean-Philippe Huchet και οι Αντιπρόεδροι κ. Christian Zahn (από τη Γερμανία), κα Ελένη Σπανοπούλου (από την Ελλάδα), κ. Abdelmoula Abdelmoumni (από το Μαρόκο) και κ. Pedro Bleck Da Silva (από την Πορτογαλία).

«Τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνικής Ευρώπης και θα έπρεπε να ενθαρρύνονται στο να προωθούν και να προάγουν την αλληλεγγύη», τόνισε ο κ. Marc Tarabella, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ένα προαιρετικό Καταστατικό για τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας της Ευρώπης, προκειμένου να διασφαλισθεί η αναγνώρισή τους, να δημιουργηθεί ένα πεδίο δράσης και να τους επιτραπεί να εργασθούν εντός του πλαισίου της Ευρώπης και σε χώρες όπου δεν υφίσταται σχετικό νομικό πλαίσιο.

Το προεδρείο της ΑΙΜ ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ισχυρή τους δέσμευση να στηρίξουν το Καταστατικό για τα Ευρωπαϊκά Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας. Υπενθύμισαν την Γραπτή Διακήρυξη για ένα Ευρωπαϊκό Καταστατικό των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας, των ενώσεων και των ιδρυμάτων, την οποία προώθησαν οι Ευρωβουλευτές κ.κ. Tarabella, Bastos, Canfin, Vegriat και Weber και η οποία έλαβε το 2010, 386 υπογραφές.

Θύμισαν, επίσης, την Εκθεση για τα Α.Τ.Υ. που καταρτίσθηκε για λογαριασμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το Νοέμβριο του 2011. Ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τους Ευρωβουλευτές για το εξαιρετικό έργο και την υποστήριξή τους, μέσω της γνωμοδότησης για το Ευρωπαϊκό Καταστατικό των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας από την εισηγήτρια Ευρωβουλευτή της Επιτροπής για την Απασχόληση, κα Regina Bastos, που υιοθετήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2012, καθώς και την Eκθεση για ένα Ευρωπαϊκό Καταστατικό των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας από τον εισηγητή Ευρωβουλευτή της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων, κ. Luigi Berlinguer, που υιοθετήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2013 και που πρόκειται να τεθεί σε ψηφοφορία της ολομέλειας στις 14 Μαρτίου.

Η AIM υπερασπίζεται θερμά τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Καταστατικού για τους Αυτοδιαχειριζόμενους Φορείς Ασφάλισης Υγείας και, με αυτό το στόχο, χαιρετίζει την επικείμενη δημόσια διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με τα αποτελέσματα της μελέτης της Κομισιόν για την τρέχουσα κατάσταση και τις προοπτικές των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας στην Ευρώπη.   

 

Φωτό από την εκδήλωση

Υπεύθυνη επικοινωνίας:  

blandine.cassou-mounat@aim-mutual.org

+32 2 234 57 05

____________________________________

 Δείτε εδώ το πρωτότυπο Δελτίο Τύπου της ΑΙΜ στα αγγλικά.

 

Posted on 24-01-2013 by Secretariat
›› ΔΙΕΘΝΕΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Ο.Α.Τ.Υ.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Αθήνα, 17/01/2013

Διεθνές Ψήφισμα 27 χωρών υπέρ της Ο.Α.Τ.Υ.Ε.

προς την Ελληνική Κυβέρνηση

 

Στη δίνη της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βάλλει δραματικά το Σύστημα Πρόνοιας, Ασφάλισης και Περίθαλψης της χώρας μας, η Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. - Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. - Τ.Υ.Π.Ε.Τ. - Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε.) χαιρετίζει κι ευχαριστεί θερμά τη Διεθνή Ενωση Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας, ΑΙΜ (Association Internationale de la Mutualite), η οποία για ακόμη μια φορά στέκεται πολύτιμος αρωγός στον αγώνα που δίνουν τα ελληνικά Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας μπροστά στον κίνδυνο που ελλοχεύει για τη βιωσιμότητά τους.

Εκ μέρους της Διοίκησης και των απανταχού μελών της ΑΙΜ, ο Πρόεδρός της, κ.Jean-Philippe Huchet, με Ψήφισμα που εγκρίθηκε παμψηφεί από τις 48 οργανώσεις-μέλη των 27 κρατών που εκπροσωπεί η Διεθνής Ενωση, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση και τους λοιπούς πολιτικούς και θεσμικούς φορείς της Ελλάδας, καλώντας τους να προστατεύσουν τα Ελληνικά Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας, προκειμένου να διασφαλισθεί και να περιφρουρηθεί η επιβίωσή τους.

Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, Μη-κερδοσκοπικά, Αυτοδιαχειριζόμενα και Αυτοδιοικούμενα, τα Ταμεία Υγείας της Ο.Α.Τ.Υ.Ε., μη λαμβάνοντας κοινωνικούς πόρους και μη επιβαρύνοντας στο ελάχιστο τον ελληνικό Κρατικό Προϋπολογισμό, έχουν αποτελέσει εδώ και δεκαετίες υπόδειγμα ασφαλιστικών παρόχων για τη χώρα μας αλλά και ενεργό σύμμαχο της Διεθνούς Ενωσης ΑΙΜ στις δράσεις των Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η ΑΙΜ καλύπτει 165 εκ. ασφαλισμένους παγκοσμίως και συγκεντρώνει, ως μέλη της, αυτόνομους, αυτοδιαχειριζόμενους φορείς ασφάλισης υγείας και κοινωνικής προστασίας, που λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές της Αλληλεγγύης, της Αλληλοβοήθειας και του Μη-κερδοσκοπικού προσανατολισμού. Ο ‘Μουτουαλισμός’, ο διεθνής όρος που χαρακτηρίζει στο σύνολό τους αυτές ακριβώς τις αρχές που διέπουν τα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας, αποτελεί θεσμό υγιούς και πρωτοπόρας ασφαλιστικής κάλυψης για εκατομμύρια πολίτες διεθνώς, αναδεικνύοντας, έτσι, το εναλλακτικό μοντέλο του Τρίτου Τομέα που στηρίζει την Κοινωνική Οικονομία.

Για το Δ.Σ. της Ο.Α.Τ.Υ.Ε.,

    Η Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

                                                                            ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

                                                                                          Ο Αντιπρόεδρος                                         Ο Ταμίας

                                                                                         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΗΠΟΣ                                 ΑΛΕΚΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

 

 

 

 

 

Δείτε εδώ το Ψήφισμα προς τον Πρωθυπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση (αγγλικά).

 

Δείτε εδώ μετάφραση του Ψηφίσματος προς τον Πρωθυπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση (ελληνικά).

Posted on 17-01-2013 by Secretariat

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Next >>